wishlist juni 2016

Hoi, leuk dat je er weer bent!

Today, ga ik jullie laten zien wat er allemaal nog op mijn verlanglijstje staat in de maand juni. Kijk verder om te zien wat ik allemaal nog eens zou willen kopen 🙂

    1. Een mooi horloge. Ik vind merken zoals Cluse, Daniel Wellington en Kapten & Son erg mooie horloges hebben en ik zou ook graag nog een keer een horloge van één van deze merken bestellen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden die me erg leuk lijken. Ze lijken erg op elkaar, I know, haha.
    2. Witte Adidas superstars, deze vind ik zo mooi! Elke keer als ik iemand er mee zie lopen denk ik; I NEED IT ♥ Ik bedoel dus de superstars zonder de zwarte strepen, maar gewoon helemaal wit. Hoop ze snel te kunnen bestellen 🙂
    3. Deze spijkerbroeken van Levi’s vind ik ook heel gaaf. Ze zijn wel een beetje prijzig, maar toch vind ik ze wel erg leuk.
    4. Een kakigroen bomberjack ♥ liefde voor bomberjacks, al helemaal als ze kakigroen zijn 🙂 Zwarte en babyroze bomberjacks vind ik ook geweldig leuk, maar als ik echt zou mogen kiezen zou ik voor een kakigroene kiezen. Ik vind deze hierondererg mooi. Het eerste exemplaar is van Loavies, het tweede van de Bershka en de derde van River Island.
    5. Nóg een leuke rugzak, ik heb er al 2 maar deze hieronder vind ik ook erg leuk.

En dan was dit voor nu mijn wishlist! Ik hoop dat ik een paar items binnenkort kan kopen 🙂 Wat staat er op jouw wishlist?

x Ilze

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s